Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Hammarö Dam Junior (F04-06)

Referat: IFK Hammarö Vit - Tibro HK

I första halvlek orkar vi inte riktigt komma igång i anfallsspelet, det blir hackigt och vi kommer nära försvaret så att de kan låsa oss. Bakåt är det något bättre men deras duktiga skyttar behöver bli lite mer störda av vårat försvar för att inte göra mål. Vi taggar till i halvlek och kommer överens om att fortsätta skjuta mycket samt att låta bollen göra jobbet och låte den gå runt lite snabbare. Detta resulterar i en mycket bättre halvlek där vi nästan kommer ikapp Tibro. Den sista kvarten visar tjejerna en ordentlig kämparglöd och sliter i försvaret som då ger oss några enkla mål i form av kontringar. Tar vi fram den inställningen lite tidigare i matcherna så blir vi betydligt mycket svårare att stoppa.

Bananen fick Joline för en riktigt bra insats både bakåt och framåt. Framförallt för att hon visar att hon vill ta sina lägen och inte är rädd för att få lite stryk på vägen. Även kul att se 3 riktigt fina kontringar i slutet av matchen som hon får genom ett bra försvarsspel.
Äpplet gick till Vera för de sista minutrarnas försvarsspel där hon jobbar som center och verkligen täpper igen bakåt.